Aflați cum să alegeți pantaloni perfecte pentru corpul tau

Alegerea de pantaloni este cheia pentru a te simti confortabil cu noi înșine și confortabil cu corpurile noastre. Dar nu numai că a găsi o culoare vă place sau o tesatura confortabil pentru activitatile tale. Ideal este de a alege tipul potrivit de pantaloni pentru marimea si forma ta. Așa că astăzi vă vom da câteva sfaturi pentru a alege pantaloni dreapta:

pantaloni drepte
În cazul în care doriți să evidențiați curbele și de a spori senzualitatea siluetei tale, aliatul tău este pantaloni dreapta. Cheia este de a alege, fără buzunare sau penseta, pantaloni cu acest design tind să apară un aspect vizual mai mult volum. Alege-l talie inalta si bine ajustate la șolduri. Dacă aveți picioare largi, mai bine o culoare închisă.

Am pantaloni skinny
Cele mai senzuale blugi skinny sunt destinate numai pentru fete inalte si zvelte este un mit pe care trebuie să le dărâme. Toate pot lua acest tip de pantaloni atunci când sunt combinate cu pantofi cu toc înalt, care se adaugă acei centimetri înălțime noi că ne lipsește.

pants Barele laterale
Daca nu sunt foarte mari, puteți merge pentru pantaloni proiectate cu ornamente laterale sau verticale, motive, cum ar fi costumul pantalon clasic. Acest articol devine aliatul cel mai bun pentru a lungi silueta și a obține ascunde desagi temut.

Încercați și decorate cu dungi laterale și îi conferă o mai elegant, cu un toc de atingere jambiere.

pantalon larg
În cazul în care sunteți înalt și doriți să ascundă picioarele larg, ideal este de a utiliza acest tip de pantaloni, acest articol de îmbrăcăminte este porunca legată se combina cu pantofi platforma.

Luați în considerare aceste sfaturi și profita la maximum de Compas tău. Vei vedea că nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *