Având în vedere mișcarea de erbicid la sol și activitatea reziduală

Cu erbicide Preemergenz într-una, amintiți-vă diferențele subtile în activitatea reziduală și mișcarea prin sol.

„Dacă utilizați 2 materiale pre-amestec – unul cu reziduuri foarte scurte de sol, iar celălalt cu un reziduuri foarte lungi de sol -. Voi încercați să direcționați 2 persoane diferite, materialul cu restul lung se va sfârși pe buruieni prin ea însăși, BASF după scurtă durată erbicid merge departe. în esență, materialul este cu o viață mai lungă reziduală nu MOA alternativă trebuie să-l asigure. „

În cazul în care o pre-emergentă se mișcă rapid prin sol, este aplicabil diferitelor persoane care sunt adânc în banca de semințe, ca partener, care rămâne aproape de suprafață, de asemenea. Din nou, ai pierdut puterea de 2 MOA cooperează împotriva aceleiași persoane.

Tranel admite că „chiar nu este perfect anti-glonț este”, deoarece nu există nici o garanție că un erbicid va controla fiecare buruienilor acolo.

În cele din urmă, managementul buruienilor trebuie să fie mai mult decât doar erbicide și trebuie să includă, de asemenea, alte strategii diferite, spune Tranel. În funcție de situație poate exista rotația culturilor, a culturilor de acoperire sau chiar de cultivare a terenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *