De obicei, în medie, scaune pentru similare în dimensiuni de gabarit

Un nod element important, care provoacă daune adesea ireversibile. Bush a, care include un amortizor de șocuri ar trebui să fie destul de mare (cel puțin 2 cm), montați-l la platină de metal de sprijin ar trebui să arate placă de încredere și foarte de metal trebuie să fie confecționate din oțel de 3-4 mm. De multe ori există cazuri când manșonul lagărului pentru a rupe în afara cadrului de 2 mm grosime, ceea ce nu este, de obicei pentru a repara.
cotiere

cotiere scaun de calculator sunt de obicei realizate din metal sau plastic, și de multe ori realizat din plastic, cu un cadru metalic. Este important să se acorde o atenție la locul de atașare la scaun. Scaunul trebuie să fie atașat cotiera cadru metalic. În cazul în care din plastic este atașat direct la partea de jos scaunului – un atașament de încredere nu poate fi numit. În unele cazuri, brațele modelele mai scumpe pot fi realizate din lemn, acestea sunt fiabile suficient, arata bine, dar, de obicei, crește prețul produsului.
roţi

Există două tipuri principale – cu un strat de vinil moale si plastic.

Podele din vinil este mai moale atunci când se deplasează, nu emite un chițăit pe dale de podea, nu zgârie suprafața pardoselii.

Roți de plastic sunt, de obicei un pic mai ieftin, dar este potrivit pentru a fi utilizat numai în cazul în care scaunul este în mod constant pe acoperitoare de podea moale (covor, etc.).

Există variații ale culeelor fixe de, capace, roți de schimb, dar nu prevede deplasarea scaunului. Taki prize în mare măsură împiedică schimbarea reprezintă un angajat în cursul muncii, adecvate utilizării numai în cazuri excepționale, care necesită fixarea rigidă a poziției scaun, care este un angajat.

Fixarea roților la păianjen este, de asemenea, un punct slab, de multe ori se produce ruperea manșon, care deține axul roții rotativ. În mod tipic astfel de eșec se produce atunci când scaunul nu se află pe o suprafață plană, și la un unghi mic (de exemplu, o parte a roților – pe saltea, restul – podea), în acest caz, atunci când aterizare într-o presiune scaun de lovitură nu este distribuită uniform, și reprezintă unul sunt două dintre cele cinci roți.
Dimensiunile de scaune pentru calculatoare

Problema poate crea doar cotiere excesiv de mari, care nu permit scaunul să se rostogolească suficient de departe pentru desktop. Ar trebui acordată prioritate modelelor cu posibilitatea reglării înălțimii suportului pentru braț, precum și modele, nu au cotiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *