În cazul în care trebuie să instalați ușile de incendiu

ignifuge Metal – un tip special de design de intrare. Astfel de uși sunt diferite în rezistenta la foc (30, 45, 60 de minute și t. D.) și instalate în case, clădiri industriale, de cumpărături, de divertisment si spatii de birouri. de multe ori se completează ușile de incendiu în calea sistemului de evacuare „panica“. Acest mecanism modern, vă permite să rapid și ușor într-o lamă de oțel deschis fără o cheie. Manipulați „panica“ este indispensabilă pentru ușile în evacuare în clădiri cu cruce umană ridicată.

Conform reglementărilor, ușile de incendiu trebuie să închidă deschideri în bariere de incendiu. Aceasta include pereți, partiții, etc dezvoltate pentru fiecare barieră de incendiu tip adecvat de proiectare de intrare – .. Această regulă se reflectă în liniile directoare tehnice pentru cerințele de protecție împotriva incendiilor. În plus, ușile speciale sunt, uneori, o parte din absida – gateway-uri.

Cel mai frecvent, ușile de incendiu în următoarele domenii instalate:

în coridorul care leagă scările în construirea de grădinițe cu 3 etaje;
Deschideri în lift garduri; arbori
sunt în pereții exteriori ai clădirii, atunci când acestea sunt adiacente la compartimentele de incendiu adiacente. În acest caz, peretele este în plus față de spațiul de la un unghi unul cu altul;
în pereți exteriori deschideri în locuri potrivite pentru ei între clădiri (cu excepția instituțiilor administrative și publice) trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *