Parametri suplimentare de selecție

Dacă doriți să cumpărați o baterie pentru laptop, îl puteți ridica folosind numărul de identificare atribuit de către producător. Acesta este un cod alfanumeric, desemnat cuvinte model sau numărul de o parte, se poate observa pe baterie veche laptop-ul. Numele complet de baterii de laptop trebuie să fie, de asemenea, duplicate pe capacul din spate al aparatului.

Un alt parametru important – capacitatea bateriei, care determină durata de viață a bateriei. Dacă doriți să faceți laptop-ul lucra mai mult, fără reîncărcare, trebuie să alegeți o baterie de capacitate mai mare. Catalogul nostru conține capacitatea fiecărei baterii, puteți selecta cu ușurință opțiunea corespunzătoare.

High-Copy – o varietate de baterii compatibile. Aceste baterii sunt poziționate ca replici perfecte de înaltă calitate, și sunt în valoare de mai mult decât bateriile compatibile simple.

baterie de selecție pentru o baterie de laptop depinde de posibilitățile financiare și starea dispozitivului. În unele cazuri, mai ieftin să cumpere un nou laptop decât bateria originală pentru modelul vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *