Produse cosmetice pentru piele sensibilă

În plus față de cele trei tipuri principale de piele esteticienii (normale, uleioase și uscate) alocă un alt – sensibil.

Caracteristicile sale includ o senzație de presiune, roșeață frecvente și iritație, mâncărime și exfolierii. Pielea sensibila este slăbită, a redus pragul de protecție, astfel încât cea mai mică stimulii externi pot cauza disconfort și simptomele de mai sus. Regula principală atunci când aleg produsele cosmetice, în acest caz – minuțiozitate și îngrijire. Dupa ce pielea de acest tip poate reacționa la componente imprevizibile conținute în produsele cosmetice.
opțiuni de produse cosmetice

Grija pentru corp. Pentru pielea sensibilă, este de dorit să se utilizeze un gel de duș hrănitoare sau hidratare. De la Scrubs dure este mai bine pentru a da maxim – puteți elimina particulele moarte ale pielii cu o exfoliere blândă. Pentru pielea sensibilă hidratarea perfecta loțiune textura delicată și lapte. Le aplică mișcări de masaj ușor după ce a luat o baie în organism este aburit, îmbibate în prealabil prosopul. În timpul iernii, puteți utiliza fondurile din consistență mai groase – hrănitoare creme și balsamuri.

Grija pentru o persoană. Mai bine să se spele cu apă fiartă. După aceea, se recomandă să ștergeți tonic fetei fără alcool. îndepărtarea machiajului este efectuată de preferință utilizând un produs demachiant lapte sau apă micelară. Scrubs și peelingurile mai bine pentru a exclude, uneori, este posibil de a utiliza un gomaj blând și nu conține particule abrazive dure. Măști ar trebui să fie ales hrănitoare și hidratare, nu este recomandat să folosiți substanțe de curățat pe bază de alcool și de film măști.
Cum de a alege produse cosmetice pentru piele sensibilă

Atunci când alegeți produse cosmetice, uita-te pentru produsele etichetate „pentru piele sensibilă” sau „hipoalergenice”, ei minimizează riscul de efecte secundare. iritație potențială a compoziției cosmetice poate fi un alcool, uleiuri și acizi eteric (acid salicilic, fructe, etc. P.). Înainte de a utiliza instrumentul de testare este în îndoitura cotului său. Prin disconfort sau iritare după aplicarea oricărui produs, opriți utilizarea acestuia. Orice fonduri pentru pielea sensibila ar trebui să aibă o textură de licitație și este ușor de spălat cu apă caldă. Dacă tot nu se poate alege cel mai bun hidratant pentru corp, consultati un cosmetician sau dermatolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *