Să acorde o atenție pentru a plasa subwoofer

Pentru a obține un sistem stereo bun, boxele ar trebui să fie plasate în mod corect. De exemplu, nu este de dorit să se monteze tweetere în locuri obișnuite (acestea sunt situate de obicei în panoul ornamental al ușii). În acest caz, sunetul din difuzoarele vor avea un efect minim stereo. Fiecare tweet va fi audiat separat, care nu este foarte bun. Cel mai bun loc este partea de sus a torpilei. În acest caz, sunetul este de calitate foarte bună.
Nu știi – nu merg
Dacă nu există nici o încredere în abilitățile lor, este de dorit să încredințeze lucrarea la profesioniști, care, de altfel, vă va ajuta să alegeți cea mai bună calitate stereo. Nu este nici un secret faptul că pentru achiziționarea de stereo de înaltă calitate pentru mașină, trebuie să aibă o serie de cunoștințe și competențe în construcția, montarea, proiectarea și alte industrii. Și configurația sistemului – nu este o sarcină ușoară.

Subwoofer – o parte importanta a sistemului audio auto

După cum sa menționat deja, subwoofer – un element foarte important al oricărui sistem stereo. Nu aveți nevoie să „orbește“ cumpara cel mai puternic difuzor. Alegerea dorit să se producă bazate pe genurile de muzica pe care oamenii preferă. Astăzi puteți cumpăra subwoofer activ sau pasiv. Mai ușor de conectare și configurare sunt subwoofere active, și că este mai bine să acorde prioritate. Vorbitor de instalare se poate face în orice parte a masinii, dar din cauza suficient de mare pentru a face acest lucru în portbagaj cade. Dacă este posibil, instalarea se face pe partea din spate a unui raft.

Am decis să cumpere un echipament de înaltă calitate, atunci nu trebuie să pierdem timpul pe fleacuri. Consultați-vă cu și să cumpere acele dinamici că el va consilia în mod special pentru masina ta. Nu contează că ei sunt un pic mai scumpe decât vă așteptați. Vrei un sunet de calitate, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *