Sfaturi pentru a alege în condiții de siguranță

Chiar și în cazul în care casa sau un apartament este dotat cu cele mai robuste și fiabile încuietori de uși de intrare, documentele de magazin, titluri de valoare sau bani într-un loc vizibil, nu-l merita. Pentru a face acest lucru, există seifuri care oferă o protecție excelentă pentru tot conținutul. Pentru a face alegerea potrivită atunci când cumpără un seif, trebuie mai întâi de toate să decidă ce va fi stocat. Acest lucru este important, deoarece tipul de conținut definește în condiții de siguranță. De exemplu, pentru a stoca documente personale și în condiții de siguranță ignifugat album foto de familie adecvate, iar banii și obiectele de valoare sunt cel mai bine lăsate la efracție.

în condiții de siguranță în condiții de siguranță domaVybiraya pentru uz casnic, este necesar să se ia în considerare o mulțime de nuanțe. Așa că, ar trebui să fie nu numai de încredere, dar, de asemenea, nu strica interiorul spațiilor, și este mai bine dacă în condiții de siguranță este, în general cel mai vizibil. Atunci când alegeți necesar să se ia în considerare caracteristicile spațiilor, care vor fi amplasate un seif, precum și dimensiunile în condiții de siguranță, pentru a determina tipul de locație și numărul de lucruri pe care doriți să le pună în ea. De asemenea, este important să se decidă în avans, ceea ce este din ce în ce amenințat de proprietate – efractie sau incendiu, si in functie de acesta pentru a alege un sigur cu o anumită rezistență la foc sau clasa vzlomo-. O atenție deosebită trebuie acordată tipului de blocare, numele producătorului, certificatele și garanțiile.
№1. clasă antiefracție

Safeuri pentru spargere sunt împărțite în 12 clase: clasa mai mare, cu atat mai greu va fi pentru a deschide seiful. În plus, la unele modele, este marcajul „0” sau „H0”, ceea ce înseamnă că un resists puțin sigure cracare și pot fi utilizate, de exemplu, pentru a salva valoare de efectele dăunătoare ale focului.

în condiții de siguranță casa 2When fabricarea de seifuri cu un nivel ridicat de protecție împotriva hacking-ul folosit tablă de oțel solid de aproximativ 3 mm grosime, design-ul poate include mai multe astfel de foi, spațiul dintre ele este umplut cu beton. De asemenea, pe rezistența în condiții de siguranță afectează tipul de blocare: levier cheie codificate, electronice,,. Pentru o protecție maximă, în condiții de siguranță pentru a fi utilizat cu cel puțin două tipuri diferite de încuietori.

În ceea ce privește clasa de probă necesară, atunci pentru acasă în condiții de siguranță 3 folosesc ample de clasă. În cazul în care aveți nevoie pentru a stoca documente importante și sume mari de bani, este mai bine să acorde o atenție la clasa a 4-a, și pentru stocarea de bijuterii pentru a alege un clasa în condiții de siguranță 5, care este doar în acest scop și proiectat. În cazul în care conținutul în condiții de siguranță are un cost foarte ridicat, cea mai bună clasă va fi de 6 efracție.
№2. de protecție împotriva incendiilor

În funcție de gradul de rezistență la foc de case de bani sunt, de asemenea, împărțite în 12 clase. Pentru a face produsul cel mai rezistent la foc, producătorii folosesc perete din oțel cu un izolator termic și sigilii. În plus, există în mod constant noi soluții care permit conținut pentru a crea o protecție maximă a seif.

case sigure 3
Clasa de rezistență la foc este determinată în timpul încercării, în funcție de cât de multe minute poate organiza un seif într-un incendiu. De obicei, indicele este cuprins între 60 și 120 de minute. Alegerea pe nevoie de un model care va satisface cel mai bine cerințele dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *